NT stoppede al buskørsel i Nordjylland

På grund af snestormen valgte Nordjyllands Trafikselskab at indstille al buskørsel indtil mandag morgen

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NORDJYLLAND:På grund af kraftigt snevejr og voldsom snefygning har Nordjyllands Trafikselskab valgt at standse al bustrafik søndag eftermiddag og indtil mandag morgen.

Ganske få ruter kører stadigvæk, men med store forsinkelser.

- Vejrsituationen er så håbløs i Nordjylland på grund af snestormen, at NT indstiller buskørslen og flextrafik (handicap-kørsel, flextur og teletaxi) resten af i dag- den 23. december. Det skriver NT på sin hjemmeside.

Skal være sikkert

Hele eftermiddagen har NT været ramt af aflysninger, store forsinkelser og ruteændringer på grund af snevejret, og ved 16-tiden valgte man at stoppe den videre buskørsel.

- Vi ser ikke anden udvej end at stoppe al bustrafik. Mange veje er ved at lukke til, og der ligger biler og lastbiler på tværs, så det er uforsvarligt at køre. Når vi indstiller kørslen, er det jo også for passagerernes skyld. Det skal være sikkert at køre bus, og vi vil heller ikke risikere, at folk strander med en bus og ikke kan komme frem, siger underdirektør Nicolai B. Sørensen fra NT.

NT oplyser samtidig, at rejsegarantien er sat ud af drift indtil videre på grund af snestormen.

Busser kører først igen mandag morgen, men passagerne må forvente forsinkelser på bus- og flextrafikkørslen.

Du kan læse mere og følge den aktuelle situation på NTs hjemmeside her.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.