Tyverier

- Nu er det nok ...

Gentagne dieseltyverier får konsekvenser for Aalborg-firma

Driftschef Leif Hejselbak fra BERA Stilladser i Aalborg er godt træt af de gentagne dieseltyverier. Foto: Jesper Thomasen

Driftschef Leif Hejselbak fra BERA Stilladser i Aalborg er godt træt af de gentagne dieseltyverier. Foto: Jesper Thomasen

AALBORG:Driftschef Leif Hejselbak fra BERA Stilladser på Håndværkervej i Aalborg er godt gal i skralden, efter stilladsfirmaet natten til tirsdag oplevede det andet dieseltyveri siden nytår.

I begge tilfælde har ukendte gerningsmænd klippet hul i sikkerhedshegnet omkring firmaet, suget brændstof op af lastbilernes tanke, og båret det ud til en ventende bil.

- Jeg kan næsten ikke sige noget, der er grimt nok. Både om de mennesker, der udfører tyverierne, men så sandelig også om dem, der køber den stjålne brændstof, siger han.

Ifølge Leif Hejselbak vil der nu blive opsat overvågningskameraer på pladsen, hvor lastbilerne holder parkeret om natten.

Flere tyverier i Nordjylland

I den forgangene weekend fik yderligere 11 lastbiler, der holdt parkeret ved slagteriet Danpo i Aars, tømt deres tanke, ligesom der forsvandt omkring 2000 liter diesel fra nogle lastbiler, der holdt parkeret ved Hededanmark i Aars.

- Tyverierne er meget periodevise. Når vi fanger nogle af brændstoftyvene oplever vi, at antallet af tyverier falder drastisk, indtil de pågældende er tilbage på gaden igen, siger Henrik Hyldig Nielsen, politikommissær hos Nordjyllands Politi til NORDJYSKE.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.