Nu kan du købe sommerhus på drømmegrund - men det koster kassen

Sommerhus ved Skagen, som har tilhørt grundlæggeren af Louisiana, sat til salg for 10 millioner kroner

Foto: Lützau
Boligmarked 10. juli 2018 19:28

SKAGEN: Et sommerhus med en drømmebeliggenhed i Kandestederne sydvest for Skagen er nu sat til salg hos liebhavermægleren Lützau.

Det er på Vesterhvarre 47, hvor huset er placeret på toppen af en klit og dermed har en unik havudsigt. Det ligger ganske for sig selv på en godt 37.000 kvadratmeter grund.

Boliga Kendte oplyser, at sommerhuset tidligere har tilhørt nu afdøde Knud W. Jensen. Han var grundlægger af museet Louisiana i Nordsjælland. Knud W. Jensen købte huset i 1950, og det er stadig i familiens eje men kan altså nu overtages af en ny ejer - med en god økonomi.

Sommerhuset er nemlig udbudt til 10 millioner kroner. Med et hus på 132 kvadratmeter giver det en kvadratmeterpris på lige godt 75.000 kroner.

Boliga Kendte oplyser, at sommerhuset er opført i 1920. I 1976 blev det ombygget af Louisianas arkitekt Vilhelm Wohlert. Han har blandt andet tegnet den kamin, man finder i husets store stue - og så er der køkken-alrum og flere soveværelser.

Udsigten kan nydes fra den store terrasse, og den bliver ikke forstyrret af nybyggeri. Den store grund er klitfredet, og dele af den er endda naturbeskyttet hedeområde.

Se flere billeder af sommerhuset her

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...