Nu kan du nøjes med håndbagage til USA

SAS udvider muligheden for at købe billetter kun med håndbagage til USA

Mette Siggaard
Arkivfoto: Colourbox
Flytrafik 6. december 2017 14:48
KØBENHAVN: I to år har passagerer med SAS kunnet købe særlige Go Light-billetter til destinationer i Europa, hvor kun håndbagage er inkluderet i prisen. Fra 14. december bliver det også muligt at nøjes med håndbagage på turen til USA. Det skriver check-in.dk.

Light-produktet er ifølge SAS et eftertragtet alternativ for rejsende, som udelukkende rejser med håndbagage og foretrækker en lavere pris uden behov for fleksibel ombookning.

- Vi har passagerer, som for eksempel flyver på weekendtur til USA kun med håndbagage eller som måske kun ønsker bagage med på hjemturen. De skal have mulighed for at vælge det, som passer til deres behov. Vi har allerede tilbudt Go Light produktet på vores europæiske ruter, og det har mange af vores kunder taget godt imod, siger Mariam Skovfoged, pressechef i SAS Danmark.

Man skal dog være god til at pakke, hvis man skal nøjes med håndbagage. Den må nemlig højst veje otte kilo og måle 55x40x23 cm. Derudover må man medbringe en lille hånd- eller computertaske.

Det er dog også muligt at købe tillægsydelser som f.eks. indchecket bagage,

Med indførelsen af SAS Go Light på USA-flyvninger bliver det lettere at sammenligne prisen på eksempelvis den billigste SAS-billet til New York med den billigste Norwegian-billet til samme by.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...