Nu sættes luksuslejligheder til salg

Tre løgstørianere bag nyt anpartsselskab, der fra på søndag sætter 16 nye udsigtslejligheder til salg i Løgstør

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

I øjeblikket bliver de gamle Løgstør Haller fjernet for at gøre plads til det nye byggeri. Foto: Mogens Lynge

LØGSTØR:Det bliver et anparts-projektselskab ejet af tre løgstørianere, der i den kommende tid vil udbyde 16 nye luksuslejligheder på den tidligere halgrund i Løgstør til salg.

Halgrunden ligger med udsigt over Limfjordsbyen - og lejlighederne kommer til at ligge nøjagtig der, hvor de gamle haller i dag har til huse.

Det er firmaet HP Byg, som skal opføre boligerne for det nye projekt-anpartsselskab T 123, der indehaves af Birger Larsen, Jacob Jørgen Jacobsen og Torben Frederiksen.

De tre ejer hver en tredjedel af selskabet, som har købt den gamle halgrund af kommunen og i den kommende til - via tre lokale ejendomsmæglere - sætter de dyreste lejligheder nogensinde i Vesthimmerland til salg.

Sådan kommer de nye lejligheder til at se ud.

Sådan kommer de nye lejligheder til at se ud.

Priserne kommer til at ligge i omegnen af tre mio. kr. pr. stk. - til gengæld får luksusboligerne også en unik fjordudsigt.

Planen er at opføre to lejlighedstårne - med otte lejligheder i hvert tårn. Det første tårn er det østlige tårn, der bliver nærmeste nabo til Christiansmindepavillonen. Det andet kommer til at ligger helt op mod Christiansmindeskoven.

De tre bag anpartsselskabet forventer, at byggeriet af det første tårn kan gå i gang 1. maj i år - og går salget af lejlighederne godt, håber de på, at starten på byggeriet af det næste tårn kan gå i gang tre måneder senere.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.