Nu skal de til det igen - med idrætshallerne

Kultur & fritidsudvalget i Mariagerfjord Kommune lader op til et nyt forsøg på at skabe den endegyldige, gennemsigtige og retfærdige tilskudsmodel for hallerne i kommunen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

MARIAGERFJORD:Nøglen til fordeling af midler til de kommunale og selvejende idrætshaller skal ændres.

Den nuværende tilskudsmodel fra 2011 er uigennemsigtig og uharmonisk, fordi den grundlæggende stadig bygger på vilkår udtænkt i de fire gamle kommuner, skriver NORDJYSKE Stiftstidende torsdag.

Posen skal rystes, forudsat at byrådet synes, det er en god ide at ensarte grundlaget for støtte til de 14 haller, tre svømmehaller, fem minihaller og ridehaller.

Gøre passive penge aktive

Holdningen hos de folkevalgte loddes ved et temamøde, som placeres i tilknytning til et byrådsmøde i nær fremtid.

- Et af målene er at få noget mere idrætsaktivitet for de penge, vi yder i tilskud til hallerne. Forsøge at gøre passive penge mere aktive, forklarer kultur- og fritidsudvalgsformand Jørgen Pontoppidan (V).

- Hallerne ligger jo spredt over hele kommunen og berører dermed alle byer, så man laver ikke om på tilskudsmodellen uden at tage byrådet med ind over, tilføjer Jørgen Pontoppidan (V) - vel vidende, at ændrede tilskudsvilkår kan få vidtgående konsekvenser for de svagest funderede haller.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.