Nummerplader fås nu hos Sæby Bilsyn

Om- og indregistrering foregår på www.nummerplader.dk

Roald Faldt fra Sæby Bilsyn i Trafikcenter Sæby Syd, viser her, at han i fremtiden kan udlevere stort set alle slags nummerplader.

Roald Faldt fra Sæby Bilsyn i Trafikcenter Sæby Syd, viser her, at han i fremtiden kan udlevere stort set alle slags nummerplader.

I onsdags overtog de bilsynshaller, der har bestilt det, udleveringen af alle slags nummerplader - med undtagelse af de blå til diplomaterne og de røde til forsvaret. Den regionale skatteforvaltning bevarer sine motorkontorer - foreløbig indtil 1. november - så længe overgangsordningen er i gang. Men på længere sigt bliver der kun fire motorkontorer bevaret hos skattevæsenet. Samtidig bliver det sådan, at man selv kan omregistrere på nettet, og her kan man også bestille nummerpladerne til afhentning. Det sker på www.skat.dk og ved hjælpe af nemID. Du kan også gå ind ved at skrive http-adressen www.nummerplader.dk Det fortæller Roald Faldt fra Sæby Bilsyn i Trafikcenter Sæby Syd, der er indehaver af synshallen på Sæby Syd 2B - tæt på motorvejen. - Fordelen er, at det er tættere på end hvis kunderne skal køre til Aalborg eller Hjørring - og så vil det unægteligt også gå en del hurtigere med ekspeditionen af pladerne, siger Roald Faldt. Læs mere på nummerplader.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.