Ny amerikaner til Vikings

Ny skade tvinger holdet til forstærkninger

Robert Delaney må nu også forlade Vikings. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Robert Delaney må nu også forlade Vikings. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AALBORG:Tidligere på sæsonen måtte Aalborg Vikings sende topscorer Ryan Willes hjem med en diskusprolaps i ryggen, og nu er også holdets anden amerikaner, Rob Delaney på draget sig en skade, og han spillede sin sidste kamp for klubben i onsdags.

I stedet har Vikings allerede nu forstærket sig med den 2.08 meter høje Anthony Jones - han skal sammen serbiske Milan Bjegovic danne rammen under kurven for Vikings-mandskabet, der i den grad har brug for sejre, når sæsonen starter op igen.

Den 23-årige Jones spiller positionen forward og er en alsidig spiller, der både kan ramme skud fra 3 points linjen, men også kan bruge sin højde under kurven til at skabe lette scoringer. Anthony Jones spillede for college-holdet Baylor Bears, som er et af de allerbedste college hold i USA. Her har han i løbet af sine fire år spillet på hold med ikke mindre end 4 nuværende NBA spillere og stadig formået at være en vigtig spiller på holdet. Anthony Jones havde sin bedste sæson for Baylor i sæson 2010-11, hvor han snittede 8,5 point, greb 5,3 rebounds og ramte på hele 39,4 % af sine 3 points forsøg.

Det er sjældent set, at en spiller med så god en college-karriere som Anthony Jones ender i Danmark og umiddelbart ligner det et scoop. Samtidig er Anthony Jones 208 cm, virkelig hurtig og har et godt skud, at han vil give vores spil nogle helt nye dimensioner i både forsvaret og angrebet. Jeg har store forventninger til at Aalborg Vikings efter nytår vil være et hold, som kommer til at skabe stor ravage i Basketligaen, siger eliteansvarlig Christian Hamborg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.