Brønderslev

Ny arkitekt i Brønderslev

Mads Borup har oprettet sin egen arkitektvirksomhed

Arkitekt Mads Borup har taget springet og åbnet eget firma - Arkitektfirmaet Signatura. Lige nu er han på udkig efter egnede lokaler i Brønderslev. Foto: Flemming Dahl Jensen

Arkitekt Mads Borup har taget springet og åbnet eget firma - Arkitektfirmaet Signatura. Lige nu er han på udkig efter egnede lokaler i Brønderslev. Foto: Flemming Dahl Jensen

BRØNDERSLEV:Efter 10 års ansættelse hos Arkitektfirmaet Hellsten, har Mads Borup nu taget springet og startet ny Arkitektvirksomhed i Brønderslev og Jammerbugt området.

- Da jeg først havde en accept fra min familie, var beslutningen ret nem at træffe, fortæller han.

Efter at have gået med tankerne om at blive selvstændig i flere år, blev det pludseligt alvor i juni 2014, da tidligere arbejdsgiver Arkitektfirmaet Hellsten måtte lukke.

Og efter en grundig snak med familien og nærmeste omgangskreds, blev beslutningen taget.

Arkitektfirmaet Signatura ApS åbnede officielt lige før sommerferien.

Arkitektfirmaet Signatura får både base i Brønderslev og Pandrup.

- Når de rigtige lokaler er fundet i Brønderslev, vil dette blive hovedkontoret, men der vil samtidig også blive arbejdet fra hjemmekontoret i Pandrup, fortæller Mads Borup.

- På sigt er det tanken, at der også i Pandrup findes nogle passende kontorlokaler. Min familie og jeg er bosiddende i Pandrup og jeg finder det derfor naturligt, at området i og omkring Jammerbugt også bliver vores opland til potentielle arbejdsopgaver.

Godt fra start

Mads Borup konstaterer, at firmaet er kommet godt i gang og han har allerede afleveret en række opgaver.

- Vi har kalkuleret med et begrænset opgavetal her i opstarten, da vi ved, det vil tage tid at få formidlet budskabet om det nye arkitektfirma, så vi er meget tilfredse.

I øjeblikket deltager Arkitektfirmaet Signatura i projekter i blandt andet Brønderslev, Pandrup, Ranum og Randers, og firmaet vandt for nylig en arkitektkonkurrence om opførelse af passivhuse i Skallerup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.