Nørresundby

Ny chef for 1600 på kaserner

Den 58-årige oberst Christian Mollerup Schmidt afløser 62-årige Flemming Larsen

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Militærparader og Dannebrog klæder hinanden godt, og udrulningen af nationalflaget var i går lagt i de bedste hænder hos Trænregimentet.

NØRRESUNDBY:Der blev sagt både farvel og goddag med militær honnør og manér, da der i går var chefskifte på Aalborg Kaserner i Nørresundby.

Den 62-årige oberst Flemming Larsen trådte således af som garnisonskommandant og chef for Trænregimentet, og han bliver nu afløst af den 58-årige oberst Christian Mollerup Schmidt.

Den ny garnisonskommandant bliver dermed med virkning fra 1. juli øverste chef for de ca. 1600 medarbejdere på kasernen, der foruden soldaterne også omfatter administrativt personale og civilt ansatte.

Ære og respekt

Afskeden med Flemming Larsen og velkomsten til Christian Mollerup Schmidt blev markeret med en militærparade, og diverse soldaterforeninger var med deres flagallé med til at vise ære og respekt for cheferne, som også fik tre kanonskud med sig på vejen fra Aalborg Kanonlaug.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.