Frederikshavn

Ny chef i Arbejdernes Landsbank

Thomas Precht Levorsen vender hjem som filialdirektør

Thomas Precht Levorsen er ny chef i Arbejdernes Landsbank.

Thomas Precht Levorsen er ny chef i Arbejdernes Landsbank.

FREDERIKSHAVN:Med ansættelsen af Thomas Precht Levorsen som ny filialdirektør i Arbejdernes Landsbank får Frederikshavn og banken en mand, der virkelig brænder for byen og dens udvikling.

Han synes, at Frederikshavn er inde i en rigtig god udvikling, hvor man fortsat skal tænke langsigtet i at udvide havnen, skabe attraktive uddannelsesinstitutioner og udnytte byens unikke beliggenhed til fortsat vækst.

- Lige nu lægger jeg en del af mine frivillige kræfter som forældre-formand for Dagtilbudsdistrikt Vest. For børnene er jo vores fremtid, siger Thomas Precht Levorsen, der selv har tre børn.

Den 39-årige familiefar er født og opvokset i Frederikshavn, men har ikke arbejdet i byen siden 2002, da turen gik til Aarhus, hvor hustruen Mie uddannede sig til cand.mag. på universitetet.

Hun underviser nu på Frederikshavn Gymnasium i dansk og religion.

I 2009 flyttede parret tilbage til Frederikshavn og stiftede familie.

Thomas Precht Levorsen fik herefter job som souschef i Danske Banks filial i Hjørring, hvor han de sidste fire år har været filialdirektør.

Thomas Precht Levorsen spiller fodbold i serie 5 for FFI "Legends", og er netop valgt ind i bestyrelsen for FFI Fodbold.

Alle i byen er meget velkomne til at hilse på Thomas Precht Levorsen og kollegerne i Arbejdernes Landsbank, der inviterer til reception torsdag den 26. april kl. 15-17.

Her kan man også sige farvel til afgående filialdirektør Bent Fick, der er skiftet til et job som kunderådgiver i Hjørring.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.