Hjallerup Marked

Ny dille på Hjallerup Marked

Kræmmerboderne byder på mange ting - også den nye dille, fidget spinnere

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Fidget spinnere er den nye dille blandt børn - et lille, snurrende stykke legetøj, man kan have i sine hænder. Sisse Andersen og Rikke Rosseau købte nogle til deres børn. Man holder den på midten mellem tommelfinger og langefinger, og så kan man snurre den rundt inde i hånden. Foto: Bent Bach

HJALLERUP:Hjallerup Marked er i fuld gang, og blandt de virkelig mange forskellige ting, man kan finde i kræmmerboderne, er også den nye dille blandt børn: fidget spinnere. Det er et lille stykke legetøj, nærmest en mølle, som man kan snurre rundt med inde i hånden.

Jan Jensen er en af dem, der har taget fidget spinnere med på marked i år. Han melder om hård konkurrence på markedet for det populære stykke legetøj.

- Udfordringen bliver, at man skal have så mange forskellige som muligt, mener han.

Og der er da også mange forskellige udgaver at finde i kræmmerboderne - både farver og materialer varierer, og man kan sågar få nogle med lys i.

Niels Jørgen Egelund fra Viborg har også fidget spinnere med.

- Det er en dille lige nu. Da vi andre var børn, var det hønseringe, smiler han.

Hjallerup Marked fortsætter til og med mandag, som er anden pinsedag. Der ventes omkring 200.000 gæster i løbet af markedsdagene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst