EMNER

Ny døgnpost ved Hånbæk Centret

Hent eller send pakker døgnet rundt

Den nye Døgnpostboxen er opsat ved Hånbækcenteret på Koktvedvej.

Den nye Døgnpostboxen er opsat ved Hånbækcenteret på Koktvedvej.

FREDERIKSHAVN:Nu bliver det endnu nemmere for borgerne i Frederikshavn at hente og sende pakker døgnet rundt alle ugens dage.

Post Danmark opsætter nemlig endnu en døgnåben pakkeautomat, Døgnposten, hvor du kan købe pakkelabels og sende dine pakker, når det passer dig, og hvis du opretter dig som bruger af Døgnposten, kan du få dine pakker sendt direkte til automaten, og hente dem når du har tid.

- Jeg er glad for, at vi kan tilbyde vores kunder i Frederikshavn endnu bedre mulighed for nem og fleksibel selvbetjening, når de skal hente eller sende deres pakker. Det er særligt en fordel for de mange, der handler på nettet, siger Gordon Dalsgaard, kundechef i Post Danmark.

Tilgængelig døgnet rundt

- Vi vil gerne være tilgængelige for kunderne og give dem mulighed for at få pakker, der hvor det passer dem.

Det er pakkeautomaten Døgnposten og vores ordning Modtagerflex, hvor man kan få leveret sin pakke på privatadressen, selv om man ikke er hjemme, gode eksempler på, siger Gordon Dalsgaard.

Den nye Døgnposten, der er opsat ved Hånbækcentret på Koktvedvej 39, er klar til brug, og forventningen er, at mange kommer til at bruge den, bl.a. i kraft af at flere og flere handler på nettet.

Der er allerede opsat en Døgnposten i Frederikshavn ved Frederikshavn Omdelingscenter på Skippergade 27.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.