Ny erhvervs- og turistchef på plads

Anders Stryhn forlader Viborg Kommune for at blive ny erhvervs- og turistchef i Rebild fra 1. maj

Den nye erhvervs- og turistchef får til huse i den portal, som er ved at tage form ved indgangen til Rebild Bakker. Foto: Michael Bygballe. <i>Michael Bygballe</i>

Den nye erhvervs- og turistchef får til huse i den portal, som er ved at tage form ved indgangen til Rebild Bakker. Foto: Michael Bygballe. Michael Bygballe

REBILD:Rebild Kommune har fra 1. maj 2013 ansat Anders Stryhn som ny erhvervs- og turismechef.

Det oplyser Rebild kommune i en pressemeddelelse.

Anders Stryhn blev udvalgt i et felt med 40 ansøgere. Han kommer fra en stilling som chefkonsulent i Viborg Kommune, hvor han i en årrække har arbejdet med erhvervsfremme i kommunens Udviklings- og Erhvervsafdeling.

Anders Stryhn er 35 år og har været projektleder på flere af Viborg Kommunes indsatser på erhvervsområdet og tovholder på virksomhedsnetværk.

- Anders Stryhn har en betydelig erfaring i erhvervslivets vilkår og i samspillet mellem erhverv og kommune. Jeg er sikker på, at han vil kunne tilføre Rebild Kommune både mange nye ideer og et solid indsats for at fastholde og udvikle antallet af arbejdspladser i kommunen, siger kommunaldirektør Jes Lunde i pressemeddelelsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.