Ny film til halbal

Optagelser til ny film i Nordjylland er godt i gang

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TOLNE:Der var fyldt godt op i festlokalerne i Tolne Skovpavillon mandag aften.

Skovpavillonen mellem Sindal og Frederikshavn var nemlig vært for et københavnsk filmhold, der er ved at optage den nye danske spillefilm ”Lillebror”.

Den nye film har Jens Albinus (kendt fra blandt andet DR-serien Ørnen) og Mikkel Boe Følsgaard (kendt fra En Kongelig Affære og DR-serien Arvingerne) i hovedrollerne som far og søn.

Tid til fest

De to karaktere skal forestille at komme fra Hirtshals, hvor filmholdet har tilbragt de seneste par uger med at filme i en privat villa.

Men mandag var det blevet tid til at holde fest, og derfor var optagelserne rykket til Skovpavillonen i Tolne.

Her skulle der optages et halbal og senere en polterabend, og det krævede en masse statister, der skulle spille festdeltagere.

Omkring 60 nordjyder var derfor mødt frem til optagelserne mandag aften. De kom fra rundt om i regionen og var blevet hyret via blandt andet annoncer i de lokale medier.

En af de fremmødte nordjyder er Svend Jensen fra Serritslev, der snart er vant til at optræde foran kameraerne.

Han var nemlig med i omkring 10 afsnit af TV2-julekalenderen ”Ludvig og Julemanden”.

- Det er skægt nok, at man kan få lov til det. Nu ved jeg jo lidt om, hvordan det foregår. Man må ikke kigge lige ind i kameraet og alt så noget, fortæller han til NORDJYSKE.

Bor på Fyrklit

Det er ikke første gang, at filmhold gæster Hjørring Kommune. I denne uge har den nye film ”Klumpfisken” premiere i landets biografer.

Bag denne nye film står dog filmkæmpen Nordisk Film, der får støtte fra Den Vestdanske Filmpulje, Det Danske Filminstitut og TV2.

Det store filmhold har lejet sig ind i feriecenteret Fyrklit i Hirtshals, og både skuespillere og folk bag kameraet har været ude at opleve de nordjyske turistattraktioner.

- Det går rigtigt godt. Folk her i området er enormt flinke. Det gør rigtigt meget, når man har så god en opbakning fra lokalbefolkningen, fortæller instruktør Frederikke Aspöck.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.