Ny forstander fundet til Himmerlands Ungdomsskole

Jesper Laubjerg tiltræder som ny forstander 1. august

Thomas Veirum
Pr 1. august har bestyrelsen for Himmerlands Ungdomsskole med Frants Krebs Hansen(tv) i spidsen ansat 40-årige Jesper Laubjerg(th), som skal stå for at vende udviklingen på Himmerlands Ungdomsskole i Haubro. Foto: Grete Dahl
Havbro 26. juli 2013 06:36

HAVBRO: Tidligere forstander Lone Baadsgaard fratrådte tidligere på året sin stilling på Himmerlands Ungdomsskole efter uenighed mellem hende og bestyrelsen.

Nu har bestyrelsen ansat en ny forstander, som får frie hænder til at skærpe profilen på skolen.

- Jesper har givet udtryk for, at han har stor respekt for vores grundliggende værdier som en almen efterskole, men han får meget frie hænder til igen at sætte os på landkortet for efterskoler, siger formanden for skolens bestyrelse Frantz Krebs Hansen.

Himmerlands ungdomsskole har gennem de senere år lidt under et dalende elevtal, og den nye forstander skal stå i spidsen for at vende udviklingen.

- På den ene side er det en stor opgave, men på den anden side er det også en nem opgave forstået på den måde, at vi har de lærerkræfter, og det engagement, der skal til, men vi mangler en skarp profil til at hente eleverne ind, siger Jesper Laubjerg.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...