Ny Garant åbner i Frederikshavn

Erfaren tæppemand åbner ny butik torsdag

Jan Bjerg glæder sig til at byde kunderne indenfor og fortælle om de mange muligheder for for eksempel gulvbelægning. Foto: Kim Dahl Hansen

Jan Bjerg glæder sig til at byde kunderne indenfor og fortælle om de mange muligheder for for eksempel gulvbelægning. Foto: Kim Dahl Hansen

FREDERIKSHAVN:Torsdag åbner en ny Garant i butikskomplekset på hjørnet af Suderbovej og Hjørring. Det markeres med åbent hus torsdag-søndag.

- Vi byder på en kop kaffe og glæder os til at vise forretningen frem, fortæller medejer og butikschef i Garant, Jan Bjerg.
Der har tidligere ligget en garant-butik på stedet, men det 740 kvadratmeter store forretningslokale har været tømt for al inventar.

Nyindretning

- Vi har lagt vægt på, at der skulle ske en total nyindretning efter moderne og nye principper. Vi synes, der er brug for en kvalitetsbutik med alt til gulve - samt gardiner, forklarer Jan Bjerg.

Han har 20 års erfaring fra gulvbranchen og har senest været butikschef i Tæppeland.
Garant forhandler tæpper, trægulve, vinyl og linoleum, kork og klinker samt alt til at hænge i eller foran vinduerne.

Totalløsninger

- Vi tilbyder totalløsning med opmåling og pålægning. Derfor er der selvfølgelig også tilknyttet montører til forretningen.

Dorthe Conradsen tilknyttes gardinafdelingen.

Erhvervskonsulent

Kaj Meyer Christensen, der tidligere i en lang årrække har ejet Garant i Hjørring, kobles til den ny Garant i Frederikshavn som erhvervskonsulent. Det er ham, virksomheder og kontorer kan kontakte, når der skal nyt på gulvene.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.