Ny indgang til Thisted Kommune

Med en kraftig ombygning af den gamle indgang til Thisted Rådhus er der nu skabt en ny indgang til kommunen for borgere og erhvervsliv

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Med en kraftig ombygning af den hidtidige indgang til Thisted Rådhus, har både borgere og kommunens erhvervsliv fået en helt ny indgang til kommunen.

For de borgere, der selv i en digitaliseret verden har ærinde på rådhuset, er der lavet en helt ny borgerservice og til kommunens erhvervsliv er der lavet en helt ny og direkte indgang til kommunen. Den ligger fysisk placeret lige til højre, når man er kommet gennem hoveddøren til rådhuset.

Den nye borgerservice - og det ombyggede indgangsparti blev indviet tirsdag formiddag, og der gik ikke mange øjeblikket fra borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V) havde klippet snoren og markeret, at borgerservice var åben, til de første borgere blev ekspederet ved skrankerne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.