Ny klinik på Sofiensdalsvej

Tre fysioterapeuter satser på egen klinik, der er bygget helt op fra bunden

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Tre erfarne fysioterapeuter har valgt at starte for sig selv og 3. juni slog de dørene op til en ny klinik i lækre nyrenoverede lokaler på Sofiendalsvej 92.

Det er en spændende udfordring at bygge en klinik helt op fra bunden og de tre fysioterapeuter bag klinikken har lært utrolig meget undervejs.

- Det har været en udfordring at få et pengeinstitut til at tro på os og vores projekt, og at få det hele til at hænge sammen med de rigtige lokaler og beliggenhed. Men vi er stolte over og glade for vores beslutning, siger de tre indehavere Mette Skyttergaard, Rikke Lenander og Lone Møller Luplau.

Klinikken er bygget op med lukkede behandlingskabiner, et stort Pilates-lokale og stort nyt træningscenter med maskiner målrettet genoptræning.

Og så har Mette Skyttergaard, Rikke Lenander og Lone Møller Luplau ansat kiropraktor Ghita Heath som indlejer i klinikken.

Projektet har været sat i søen i midlertidige lokaler i samme ejendom, men 12. juni blev det festligholdt, at man nu har den helt rigtige klinik med den ramme, som de tre fysioterapeuter har arbejdet for. Det skete ved en officiel reception.

Og man kan sige at de fysiske rammer nu er de bedst tænkelige.

Med derfor er der selvfølgelig stadig nogle ting, som Sofiendal Fysioterapi og Kiropraktik ApS arbejder på at få på plads - som eksempelvis en endelig aftale med sygesikringen.

Alle klinikkens medarbejdere er erfarne terapeuter, med en bred vifte af kompetenceområder og erfaring der supplerer hinanden godt. Det borger for et optimalt behandlingstilbud.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.