Ny leder af Læringscenter Himmerland

Ni havde søgt stillingen - valget faldt på 45-årige Tina Skovmand Lindgaard

Tina Skovmand Lindgaard. Privatfoto

Tina Skovmand Lindgaard. Privatfoto

SKIBSTED:Rebild Kommune har ansat 45-årige Tina Skovmand Lindgaard som leder på Læringscenter Himmerland, tidligere kendt som Skibstedskolen. Hun begynder på sit nye job 1. august.

Tina Skovmand Lindgaard har flere års ledererfaring fra specialskoleområdet i Jammerbugt Kommune. Hun er oprindelig uddannet lærer, men valgte efter en årrække i lærergerningen at gå ledelsesvejen. Hun har også været selvstændig med eget konsulentfirma i en periode.

Der var ni ansøgere til jobbet som leder af Læringscenter Himmerland. Et enigt ansættelsesudvalg valgte at pege på Tina Skovmand Lindgaard.

- Det er en kompetent, fagligt stærk og meget engageret leder vi får. Ingen tvivl om, at hun er den rette til jobbet og til at stå i spidsen for den videre udvikling af skolen, udtaler Mads Rune Jørgensen, børne- og ungechef i Rebild Kommune, i en pressemeddelelse.

- Jeg ser frem til at bidrage til at skabe et miljø, hvor de alle får de bedst mulige vilkår for at trives og udvikle sig fagligt, siger Tina Skovmand Lindgaard selv.

Læringscenter Himmerland er Rebild Kommunes specialskole for børn med svære indlæringsvanskeligheder. Læringscenteret rummer både børnehave, skole og Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse - et uddannelsestilbud for unge med særlige behov.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.