Ny Lidl ved trafikalt knudepunkt

Discountkoncern bygger ny butik i Aalborg

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GUG:De sidste rester af en gammel tankstation på Diskovej ved foden af højhuset på Grønlands Torv i Aalborg er forsvundet, og i løbet af sommeren skyder en stor dagligvareforretning i vejret.

Det er den tyske koncern Lidl, som åbner sin tredje butik i Aalborg-området. Efter planen sker der i august.

- Vi satser både på kunder, som kommer kørende hertil i egen bil, men også på de kunder, som benytter den kollektive trafik. Vi får en meget fin placering lige ud til den nye buskorridor, hvor der med tiden skal være letbane. Det er et område, som kan betegnes som et trafikalt knudepunkt, siger Jan Schmidt Poulin, projektudviklingschef i Lidl.

Flere kunder i bydelen

Nogen vil mene, at bydelen Gug i forvejen er rigeligt forsynet med dagligvarebutikker. Men projektudviklingschefen forventer, at sygehusbyggeriet i Aalborg Øst og udbygningen af det område af Aalborg i det hele taget vil genere et større flow af kunder og trafik forbi Grønlands Torv.

Desuden er det kommunens plan at pumpe mere liv ind i bydelscentret ved Grønlands Torv, hvor der i dag findes butikker, bibliotek og andre servicefunktioner.

Den nye Lidl bliver på cirka 1500 kvadratmeter og svarer dermed i størrelse til afdelingen på K. Christensens Vej i Skalborg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.