Ny økonomidirektør til JKE

33-årig nordjysk kvinde skal være nu økonomidirektør

Sanne Petersen er ny økonomidirektør i JKE i Jerslev.PR-Foto
Jerslev 31. maj 2018 16:00

JERSLEV: 33-årige Sanne Petersen er ansat som ny økonomidirektør i køkkenvirksomheden JKE i Jerslev.

Sanne Petersen kommer senest fra et job som økonomidirektør i interiørfirmaet Rikki Tikki Company i Hadsund, og fra 2010 til 2017 var hun ansat i Cembrit Holding - senest som ansvarlig for finans i alle koncernens salgsselskaber i Europa som Head of Group Finance Commercial. Hun har også en fortid i revisionsbranchen hos Deloitte. Hendes baggrund er en HD-R fra Aalborg Universitet og en Cand. Merc.aud fra samme sted. Desuden har hun suppleret med en MBA.

Sanne Petersens kompetencer ligger inden for forretningsforståelse, ledelse, finans, processer og rapportering. Hun har tidligere været den primære drivkraft i forbindelse med forandringsprocesser og haft ansvaret for at indføre projekter og nye rapporteringsværktøjer for at optimere og strukturere arbejdsgange og procedurer.

- Sanne Petersen tænker forretningsmæssigt og analytisk, og det er vigtige kompetencer i forbindelse med at føre de vækstambitioner ud i livet, som vi har i JKE. Vi styrker vores brand og har et mål om at vokse både på køkkener til private og erhvervslivet på vores hovedmarkeder. Her har Sanne Petersen den helt rigtige profil, siger Claus Beier, adm. direktør i JKE.

- Som nordjyde kender jeg JKE og den omhu, der ligger bag hvert et køkken. Det vil mange flere få øje på i de kommende år, og jeg glæder mig til at understøtte virksomhedens vækstplaner med mine kompetencer inden for ledelse og god finansiel styring, siger Sanne Petersen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...