Ny opfindelse skal sikre mølletårne

Aalborg-virksomhed klar med nyt system til adgangskontrol

Conlans nye adgangskontrolsystem er udviklet i samarbejde med it-virksomheden BigWheel og sendes på markedet senere i år.Foto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Conlans nye adgangskontrolsystem er udviklet i samarbejde med it-virksomheden BigWheel og sendes på markedet senere i år.Foto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Conlan med base i Aalborg er klar med en ny opfindelse. Virksomheden har specialiseret sig i at udvikle kontrolsystemer, der sikrer bygninger mod at få ubudne gæster, og nu er Conlan klar med seneste skud på stammen: et fjernstyret og internetbaseret adgangskontrolsystem. Det ser virksomheden selv som noget af en landvinding.

- Vi har i mange år fokuseret på at levere adgangskontrol-enheder i form af kodetastaturer og fingeraftrykslæsere. Men i de seneste år har vi oplevet en markant stigende efterspørgsel efter totale løsninger, fortæller direktør Ejner Schmidt Hansen.
Løsningen på den udfordring mener Conlan altså nu at have fundet med systemet, der lyder navnet My Key.
Som sædvanlig er boligforeninger og virksomheder blandt Conlans primære målgrupper, når det nye system skal afsættes, men derudover har virksomheden også udset sig et forholdsvis nyt segment. Conlan mærker nemlig en stadigt større efterspørgsel fra vindmølleindustrien.
- Vindmøller indeholder jo teknik for millioner og er per definition opstillet i øde egne, hvor det kan være svært at kontrollere adgangsforholdene. Samtidig skal servicepersonel og andre have uhindret adgang, og her giver vores system nogle unikke muligheder for fjernbetjening af adgangskontrollen, mener Ejner Schmidt Hansen.
Det nye system er udviklet i samarbejde med it-virksomheden BigWheel, der også har til huse i Aalborg. Systemet sendes efter planen på markedet senere dette efterår.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.