Ny paintballbane åbner i Lyngså

På søndag har alle interesserede mulighed for at prøve kræfter med sporten paintball

Masker er påkrævet under en paintballkamp og derfor en naturlig del af sikkerhedsudstyret.Arkivfoto: Klaus Madsen <i>Pressefotograf Klaus Madsen</i>

Masker er påkrævet under en paintballkamp og derfor en naturlig del af sikkerhedsudstyret.Arkivfoto: Klaus Madsen Pressefotograf Klaus Madsen

LYNGSÅ:Nogen vil måske protestere imod betegnelsen sport, men faktum er, at pulsen kommer gevaldigt i vejret, når man flygter fra skjul til skjul, mens ens bekendte forsøger at skyde én med gasdrevne malingkugler.

Den nye bane i Lyngså fylder lige godt en hektar og ifølge indehaveren af banen, Thomas Borregaard, er den bestemt et besøg værd.
- på den hektar som banen cirka fylder, er der alt fra træer til åbne arealer, skyttegrave og naturlige gemmesteder.

Åbningstilbud på søndag

Når banen officielt slår dørene op på søndag kl. 12, er det også med et introduktionstilbud til de nysgerrige. Man kan nemlig få et prøvespil med 100 kugler og alt nødvendigt sikkerhedsudstyr for den nette sum af 100 kr. hvilket er halv pris i forhold til normalen

Efter åbningen den 2. september kan alle interesserede leje banen, men Thomas Borregaard fortæller, at målgruppen hovedsageligt er folk i lidt mere bestemte grupper.
- Vi satser først og fremmest på arrangementer som polterabend, fødselsdage og firmaudflugter, hvor vi kan arrangerer nogle større spil.

Aldersrestriktioner

Banen er godkendt af Frederikshavns politi og spillene kan variere i størrelse fra seks mand og op til tyve personer, men der er dog stadig visse regler.

- Er man mellem 16 og 18 kræver det skriftlig tilladelse fra forældrene samt legitimation, fortæller Thomas Borregaard.
Banen i Lyngså ligger på Nørrevej 20 ved siden af Lyngså Stadion og åbningstilbuddet gælder hele dagen fra 12-18.
Har man spørgsmål kan Thomas Borregaard kontaktes på telefon 61684403.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.