Ny skoleleder ansat

Mens viceforstander rykker ind i forstanderboligen på Onsild Idrætsskole.

Søren Haubjerg - ny forstander for Onsild Idrætsefterskole. Privatfoto

Søren Haubjerg - ny forstander for Onsild Idrætsefterskole. Privatfoto

ONSILD:Søren Haubjerg, Rødding, er ansat som ny forstander for Onsild Idrætsefterskole.

Søren er 42 år og kommer fra en stilling som skoleleder for Oddense skole i Salling. Han har tidligere været efterskolelærer på Bjergsnæs Efterskole i Viborg. Søren er gift med Annette, sygeplejerske og de har tvillingedrenge på ni år. Søren er læreruddannet fra Skive Seminarium og har gennemført en diplomuddannelse i ledelse.

Søren Haubjerg har stor foreningserfaring inden for gymnastik og har tidligere været medlem af bestyrelsen på Bjergsnæs Efterskole.

Den ny forstander skal løfte arven efter Tove Kristensen.

- Vi overbevist om, at Søren kan gå i spidsen og medvirke til at sætte kursen for fremtidens Onsild Idrætsefterskole, udtaler Jens Lykke, formand for Onsild Idrætsefterskole. Hertil er han en behagelig person, der synligt brænder for at komme i gang med opgaven.

Søren Haubjerg bliver boende i Rødding med sin familie, og vurderingen er, at afstanden ikke vil give problemer i hverdagen.

Bestyrelsen har i stedet aftalt med viceforstander Jesper Kristensen, at han snarest, sammen med kone og fire børn, flytter ind i skolens forstanderbolig.

- Den løsning, tror vi, vil fungere hensigtsmæssigt og sikre at ledelsen af skolen er repræsenteret i nærområdet, slutter Jens Lykke

Efter planen tiltræder Søren Haubjerg stillingen 1. februa, og vil i de første uger køre parløb med Tove Kristensen, der for længst har meddelt, at hun slutter sit arbejdsliv med udgangen af februar.

Onsild Idrætsefterskole har plads til 84 elever, hvoraf en gruppe er fysisk handicappede. Skolens elever kommer primært fra den nordligste halvdel af Jylland, og stiler efter at få alle pladser udsolgt til skolestarten i det kommende skoleår.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.