Ny struktur i Gærum IF

Ny bestyrelse med kun tre medlemmer i Gærum Idrætsforening

Formand Lars Sørensen, flankeret af næstformand Kirstine Pepping og kasserer Charlotte Hansen og en masse dejlige unger.

Formand Lars Sørensen, flankeret af næstformand Kirstine Pepping og kasserer Charlotte Hansen og en masse dejlige unger.

GÆRUM:2013 blev på mange måder et skelsættende år for Gærum idrætsforening. En ny og ung bestyrelse valgte nemlig at drive foreningen videre efter en helt ny struktur, som her efter det første år har stået sin prøve og ser ud til at være begyndelsen på en ny og anderledes måde at drive forening på.

Overliggeren er sat højt, og ambitionen er, at det skal være så sjovt at være med i idrætsforeningen, hvad enten man nu er aktiv, familie eller leder, at Gærum Idrætsforening bare bliver ”verdens bedste”

- Alle ved jo, hvor svært det kan være at få nogen til at gå ind i en bestyrelse, siger Lars Sørensen, idrætsforeningens nye formand. Og det var en af grundende til at vi i 2013 valgte at ændre foreningens vedtægter, således at der i dag kun sidder tre personer i bestyrelsen. Formand, næstformand og kasserer.

Nye folk - nye traditioner

- Med nye folk kommer nye traditioner - og vi har på flere måder allerede brudt med nogle af de gamle traditioner for at tilpasse os omgivelserne, vi er i. Det er nødvendigt, hvis vi vil overleve og blive ”Verdens bedste idrætsforening” hvilket er målet, siger den entusiastiske formand – og han mener det.

- Da vi tiltrådte som ny bestyrelse satte vi os det klare mål, at få flere frivillige til at tage del i ansvaret og opgaven med at drive foreningen. Vi er til for byen – en del af lokalsamfundet.

- Vi er unge og omstillingsparate, og som forældre har vi en god indgangsvinkel, påpeger Kirstine Pepping, som udover at være næstformand også er instruktør og ansvarlig for gymnastikafdelingen.

Zapperkultur

Og det er lykkedes at finde borgere, der ganske frivilligt påtager sig det praktiske arbejde i de forskellige udvalg i forbindelse med klubbens aktiviteter i fodbold, badminton, gymnastik, dans, sommerfest, m.m.

- Vi lever jo i en zapperkultur, hvor man hurtigt går videre til det næste, hvis det, man er ved, ikke lige er spændende nok. Så det skal være sjovt at være en del af idrætsforeningens aktiviteter, hvad enten man nu er sportsudøver eller frivillig hjælper.

- Vi prøver også at samles om sociale arrangementer som f.eks familie-grillaften, der i 2013 samlede 100 børn og voksne, siger Lars Sørensen.

- Gærum Idrætsforening tæller i dag cirka 200 aktive medlemmer, og med den kerne af frivillige ledere, trænere og forældre, vi har, synes jeg, at vi har fundet vores ben at stå på og har fået lagt en strategi, som vi tror på kan bære idrætsforeningen videre, slutter Lars Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.