Ny TDC-mast er rejst

Borgerne i Hallund er med masten sikret ordentlig mobildækning - i drift om tre uger

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HALLUND:En 42 meter høj mobilsendemast er nu rejst i Hallund, og hermed får borgerne i området endelig opfyldt ønsket om en god mobildækning. I hvert fald, hvis de er kunder hos TDC. De øvrige teleselskaber har nemlig ikke ønsket at etablere sendere på den lokale mast.

Masten blev rejst tidligt tirsdag morgen med hjælp fra en kran. Et rutineret team fra Eltel arbejdede efterfølgende på at klargøre de tekniske installationer - hvilket indebar flere ture til tops i den 42 meter høje mast.

Montør og tekniker hos Eltel, Henrik Madsen, var med i Hallund, og han oplyser, at masten kan være i drift om cirka tre uger.

TDC-masten i Hallund er rejst efter mange års frustration og pres fra borgerne.

Flere steder i Hallund er mobildækningen ikke-eksisterende, og andre steder er beboerne nødt til at gå på første sal, hvis de skal snakke i mobiltelefon.

Poul Møller er udlejer af den jord, masten står på.

- Jeg har lige lavet en 20-årig aftale med TDC. Jeg er jo lidt op i årene nu, men nu er jeg nødt til at hænge ved, hvis jeg skal have noget ud af den, smiler Poul Møller, og tilføjer, at masten bliver en gevinst for området.

- Det kan ikke være bedre. Det bliver godt for egnen. Og ud over bedre mobilforbindelse, kommer der jo også noget fart på computerne.

Poul Møller håber, at de øvrige teleselskaber følger trop, nu hvor TDC har rejst masten. Og der er gjort plads til flere udbydere.

Senderne i Hallund leverer som følger: UMTS 900, LTE 800 (4G) og GSM.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk