Ny træner i Hjallerup

Jakob Voldby skifter fra Sæby HK’s kvinder til Hjallerup IF’s mænd

Jakob Voldby skifter fra Sæby HK til Hjallerup IF efter denne sæson.Foto: Peter Broen

Jakob Voldby skifter fra Sæby HK til Hjallerup IF efter denne sæson.Foto: Peter Broen

HJALLERUP:Næste sæsons trænere for Hjallerup IF’s to bedste herrehold er på plads, og ny på posten som cheftræner for klubbens førstehold i 2. division bliver Jakob Voldby, der i de seneste tre sæsoner har trænet Sæby HK’s bedste kvindehold, som i øjeblikket er tredjesidst i 2. division.

- Jeg vil gerne have nye udfordringer efter tre gode år i Sæby HK, så jeg glæder mig til at prøve kræfter med 2. divisionsherrerne fra Hjallerup IF, der har et spændende hold med ambitiøse spillere, som gerne vil træne, siger den kommende cheftræner i Hjallerup IF.

Jakob Voldby har igennem de seneste ti år trænet diverse seniorhold på kvindesiden, og tidligere har han trænet ungdomshold.

- Heldigvis fortsætter den nuværende træner i Hjallerup IF, Finn Christensen, også i den kommende sæson, og dermed får jeg en fantastisk kompetent assistenttræner, som måske er med til alle træningspas men som under alle omstændigheder vil være guld værd at have med omkring holdet, siger Jakob Voldby.

Den tidligere førsteholdstræner i Hjallerup IF, Carl Axel Hansen, får ansvaret for klubbens andethold, der i øjeblikket er tredjesidst i 3. division og formentlig skal ud i kvalifikationskampe for at overleve i rækken.

Førsteholdet i 2. division vandt i weekenden 35-22 hjemme over Mors-Thy Håndbold efter 17-11 ved pausen. Topscorere blev Benjamin Batsberg 8, Morten Winther 7 og Mark Nielsen 6.

I sæsonens to sidste kampe skal holdet møde Aalborg HK på udebane samt Mejdal GIK hjemme.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.