Ny viceforstander på Try Efterskole

Thomas Wind Eskildsen tiltræder til august

- Jeg glæder mig enormt til at blive en del af den gode stemning og de fantastiske muligheder, der er på Try Efterskole, siger den nye viceforstander Thomas Wind Eskildsen.

 Foto: Ole Torp <i>Ole Torp</i>

- Jeg glæder mig enormt til at blive en del af den gode stemning og de fantastiske muligheder, der er på Try Efterskole, siger den nye viceforstander Thomas Wind Eskildsen. Foto: Ole Torp Ole Torp

TRY:Try Efterskole har ansat den 46-årige Thomas Wind Eskildsen, Aalborg, som ny viceforstander, der sammen med forstander Mogens Gregersen fra 1. august skal udgøre ledelsesteamet på specialefterskolen i Try.

Han kommer til efterskolen fra en stilling som ansvarlig for almenundervisning på henholdsvis Hadsund og Lille Vildmose Produktionsskoler, men han har været ansat i andre skoleformer også.

Thomas Wind Eskildsen er oprindeligt uddannet fra Vordingborg Seminarium i 1998, men sidenhen har han tilføjet en kommunikationsuddannelse til sit CV, lige som en PBA er ved at skulle afsluttes. Han er er født og opvokset på Lolland, er far til Astrid på snart syv år, og han er gift med psykolog Louise Bak, og sammen bor de i Øster Uttrup, nær Aalborg.

- Der er virkelig mange spændende opgaver på skolen, og jeg er meget imponeret over faciliteterne, den gode stemning og alle de fantastiske muligheder, der er på Try Efterskole. Det glæder jeg mig enormt til at blive en del af, siger den nyansatte viceforstander.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.