Nye andelsboliger i høring

Byggeri i Brønderslev Nord kan snart gå i gang - rækkehuse fik nej

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Hvis alt går efter planen, så kan byggeriet af 22 nye andelsboliger ved Ådalen gå i gang umiddelbart efter en to ugers høringsfase af lokalplanforslaget er overstået.

Den nye lokalplan åbner op for, at der opføres 22 lave andelsboliger på op mod 135 kvadratmeter, som ligger tæt på hinanden på et areal ved Ådalen i den nordøstlige del af Brønderslev.

Det er Vendia-Huset, der skal stå for opførelsen af de nye andelsboliger. De nye boliger er i tråd med ønsket om at skabe et attraktivt boligområde i Nordbyen, som kan tiltrække alle typer familier især fra Aalborg-området idet det ligger tæt på motorvejstilkørslen til E39.

- Vi ser frem til at der kommer et nyt tilbud til borgerne i det område, siger formanden for teknik- og miljøudvalget Karsten Frederiksen (K).

Han og resten af udvalget vendte dog tomlen nedad i forhold et andet ønske fra en bygherre om at udstykke otte nye parcelhusgrunde og otte nye rækkehuse nord for Nordre Omfartsvej i Brønderslev.

- Det strider i mod nordbyplanen, hvor vi besluttede at vi ønsker byudviklingen indenfor omfartsvejen. Vi drøftede det i sin tid, men besluttede at Nordre Omfartsvej skulle aflaste midtbyen og sikre, at der ikke kom trafikale uhensigtsmæssigheder. Vi ønsker ikke at omfartsvejen skal være en boligvej, fastholder Karsten Frederiksen (K).

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.