Autobranchen

Nye ansigter hos Fiat

En epoke er slut hos Fiat-forhandler Laur. Jensen på Frederikshavnsvej - men en ny begynder

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kasper Klitlund (th) bliver daglig leder af Laur. Jensen. Her ses han på værkstedet med Bjarne Nielsen og Morten Christensen. Foto: Hans Ravn

HJØRRING:En epoke er slut hos Fiat-forhandler Laur. Jensen på Frederikshavnsvej, men en ny begynder. Og vel at mærke fortsat under Laur. Jensen-navnet.

Niels og Thorkild Jensen takker af og overlader forretningen til Morten Schneider Jensen og Kasper Klitlund.

De nye ejere har givet firmaets lokaler et let ansigtsløft, men understreger, at de i øvrigt vil føre Niels og Thorkild Jensens gode traditioner videre.

- Vi har et stort ansvar for at bringe Laur. Jensen videre, så kunderne fortsat bliver tilfredse, siger Morten Schneider Jensen.

De nuværende 10 ansatte fortsætter og priserne er uændrede. Fra nytår ansættes en ny medarbejder, som især skal tage sig af salg.

Morten Schneider Jensen har Boschværkstedet på Læsøvej, så det er Kasper Klitlund, der bliver daglig leder hos Laur. Jensen.

Han er udlært hos Brødrene Møll og har mere end 10 års erfaring. Han var værkfører, da han skiftede til Laur. Jensen.

Firmaet har udover Fiat speciale i Saab, men også andre mærker er velkomne på værkstedet, som også er maler - og pladeværksted.

- Cirka halvdelen af vore kunder er Fiat og Saab, resten er andre mærker, siger Kasper Klitlund.

De to nye ejere ser en klar fordel i et tættere samarbejde mellem Bosch-værkstedet og Laur. Jensen, blandt andet på grund af Boschværkstedets testudstyr.

- Det vil være en fordel på tre punkter: Fejlsøgning, diesel og elektronik. Vi kan også låne mekanikere af hinanden, siger Morten Schneider Jensen.

Niels Jensen og hustru Sonja går nu på pension. De to brødre Niels og Thorkild blev medejere i 1979 og har siden 2007 ejet Laur. Jensen, som de overtog efter deres far.

Laurids Jensen lagde navn til firmaet, som begyndte i 1959 med Saabforhandling på Aalborgvej. Det rykkede i 1966 til den nuværende adresse på Frederikshavnsvej.

De to brødre har gennem et års tid været i dialog med Morten Schneider Jensen og Kasper Klitlund om overtagelsen.

- Det har været vores ønske, at det netop er Morten og Kasper, der skulle overtage firmaet, siger Niels Jensen.

- Ja, det er en god ide, føjer Thorkild Jensen til. Niels Jensen har hjulpet Morten Schneider Jensen og Kasper Klitlund siden den officielle overtagelse i oktober.

Nu får han mere fritid, som blandt andet skal bruges på den daglige morgensvømmetur på 800-1000 meter i vandhuset.

Morten Schneider Jensen og Kasper Klitlund ved dog, at får de spørgsmål, kan de altid ”ringe til en ven”. Niels Jensen er klar ved telefonen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.