Nye beboere i det gamle posthus

BeneFiT udvider lokalerne ved rutebilstationen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

I flere år har Kenneth Madsen, der er indehaver af BeneFiT i Sæby, undersøgt mulighederne for at udvide.

Nu er det lykkedes, og resultatet er, at Post Danmarks gamle posthus på Stationspladsen bliver lagt ind under stedet.

- Vi vil give vores kunder endnu bedre mulighed for at optimere deres sundhed. Vi har et fast kundegrundlag i vores overenskomst med Regionerne, samt et øget samarbejde med Frederikshavn Kommune, som vi er meget glade for. Forventningerne til fremtiden er, at behovet for sundhedsydelser stiger. Det betyder et øget potentiale, vi gerne vil dække. Derfor udvider vi vores nuværende 540 kvm. med yderligere 360 kvm., siger Kenneth Madsen.

Der bliver skabt et helt nyt træningscenter, der har åbent 24 timer i døgnet i posthusets lokaler.

Hér kan publikum træne, når der er tid og lyst. Medlemmerne får udleveret et nøglekort, der skal anvendes for at låse sig ind.

En træningssal på 100 kvadratmeter betyder plads til større hold og flere deltagere. Og det betyder mere favorable priser for kunderne,

I løbet af foråret har lokale håndværkere - med byggeleder Per Smith - arbejdet på at indtænke fornyelse af posthuset, der indvendigt skal leve op til kravene i et moderne træningscenter. Udvendigt vil bygningen komme til at fremstå tro mod den flotte, oprindelige bygning fra 1899. Det vil arkitekt Ole Søndergaard Jepsen sørge for. Det betyder bl.a. en facade med nye farvevalg.

Nedbrydningsarbejdet er netop overstået, og nu gælder det bygningens renovering - indvendig som udvendigt.

- Det kan være svært at få sin træning indpasset i en travl hverdag, men med et træningscenter, der har åbent hele døgnet, er der træning til endnu flere. De seneste år er løbetræning - når det passer ind den enkeltes i program - blevet meget populær. Det bliver der nu mulighed for, siger Kenneth Madsen.

- BeneFiT’s fysioterapeuter har mange gode idéer til nye holdaktiviteter. Men det behøver ikke længere kun at være fysioterapeuter, der kan tilbyde disse. Med kun ét gulvareal har der været en flaskehals for holdtræning i de nuværende lokaler. Med de nye lokaler kan flere hold træne samtidig, siger han.

Nyt i BeneFit bliver bl.a. ”stimulastik”, hvor ergoterapeut Josephine Sørensen tilbyder hold for forældre og deres børn fra to-12 måneder, men også klinisk diætist Margit Oien vil være at finde med sundhedstilbud.

Det ny BeneFit ventes klar til åbning 1. september i år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.