Nye børnestjerner på hjemmebane

Brødrene Elias og Emil optrådte for første gang derhjemme, og de har styr på, hvad der virker

20
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJALLERUP:- Elias er fra vores skole. Han var i finalen i Danmark har talent. Han er god.

Pigerne fra Klokkerholm Skole har helt styr på den nye lokale barnestjerne 10-årig Elias Høgsted, som er kommet på musikprogrammet på sin hjemmebane i Hjallerup. Han åbner festen lørdag i Markedskroen, og har helt styr på, hvad der virker. Såsom at kaste kasketter påtrykt Elias ud fra scenen til fansene i teltet. En af pigerne griber en kasket. Da har de allerede fået fortalt, at det er Elias storebror Emil, der synger med. Han var kun med i semifinalen og finalen i tv-programmet.

Dansepigerne på scenen lokker publikum til at klappe, og folk er med, for de to brødre er bare supertjekkede og meget charmerende med deres guldglimmer og fine sangstemmer.

Koncerten er forbi, Elias har ikke så mange sange endnu. Det er tid til at uddele autografkort, tage billeder med Elias, som også skal give et lille interview til NORDJYSKE.

- Der var rigtig mange, jeg kendte, siger han og dansepigerne Maria og Marie nikker, og siger, at de var nervøse. Det er Elias og Emils fjerde live-optræden, og de andre koncerter har været på Sjælland, så det at spille derhjemme er noget helt andet.

Elias og Emil optræder kun med egne numre, nogle af dem har de skrevet sammen og deres far har lavet musikken.

- Vi kalder os stadig Elias featuring Emil, men jeg har tænkt på at andre navn til Høgsted Brothers, siger Elias med et stort smil.

I baggrunden står Michael Hovalt fra PR-gruppen, som er med til at planlægge musikprogrammet.

- Der skal være noget for børn på Hjallerup Marked, og sådan en lille koncert med Elias er nok til at deres dag har været god. Så kan forældrene slappe lidt af, imens børnene står eller sidder oppe foran scenen. Vi skal sørge for at alle, der besøger markedet, børn, unge og voksne bliver underholdt i pauserne fra de handler, spiser og eller tager en tur i tivoliet, siger Michael Hovalt, der lidt senere skal ned og assistere i Markedsteltet, hvor Sussi & Leo optræder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nordjyllands Politi lukker rockerklubhus i Nørresundby midlertidigt
Luk