Nye folk bag kendt Aalborg-restaurant

Restaurant Stygge Krumpen får ny ejer efter 12 år, men forbliver klassisk fransk

Claus Smidstrup
Michael og Gitte Jensen ville gerne købe Stygge Krumpen, og så syntes Bruno Benzon, at 12 år som ejer var nok. Arkivfoto
Aalborg 7. januar 2016 12:36

AALBORG: Kærlighedens fri bevægelighed kan endnu engang blive en gevinst for de aalborgensiske restaurantkunder. Når restaurant Stygge Krumpen 18. januar genåbner med nye ejere, bliver det nemlig med spanske Ivan Sanchez som én af de to kokke, der skal stå for køkkenet.

Ivan Sanchez har erfaring fra køkkenet i den baskiske gourmetrestaurant Azurmendi, som alle ifølge Stygge Krumpens nye ejer Michael Jensen kender - men kokken har også en dansk kæreste, og hun vil læse på Aalborg Universitet.

Ivan Sanchez makker i køkkenet bliver Søren Winther, der gerne vil slippe for de lange køreture til Ebeltoft, hvor han på Molskroen i to et halvt år har arbejdet under Michel Michaud.

Mad for alle

Det er dog ikke meningen, at de to skal eksercere i finere kokkekunst.

- De skal ikke stå med pincet, men de skal dælendytme lave noget veltillavet mad, siger Michael Jensen, der sammen med hustruen Gitte i forvejen driver restaurant Meat i Aalborg. Han føler sig heldig med de nye kokke, der med deres holdninger til gode råvarers betydning passer fint ind i ægteparrets tanker om at deres nye restaurant.

- Vi vil give vores touch og kommer til at køre hårdere på råvarer og alt vil blive lavet helt fra bunden af vore egne kokke, siger Michael Jensen, der vil lave en restaurant for alle, så det ”ikke kun bliver for dem med penge, eller studerende uden penge”.

Handlen omfatter kun restauranten på adressen Vesterå 1 og altså ikke Cafe Stygge i Vesterå 3, oplyser ejendomsmægler Peter Rom Christiansen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...