Nye og erfarne ryttere på banen

Ridestævne i Dronninglund med indvielse af nye bane

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

10-årige Maja Vandkjær Sørensen vandt i klassen LC2 dressur. Her har hun netop modtaget sin præmie.

DRONNINGLUND:Over 70 ekvipager deltog, da Dronninglund Rideklub i lørdags afholdt et stort spring- og dressurstævne. Med de mange deltagere, 18 klubber fra hele Vendsyssel, var stævnet det største, rideklubben havde arrangeret efter flytningen fra Dronninglund Hovedgård til Kirkevej.

Der blev konkurreret hele dagen på banerne, og det hele forløb, som det skulle. I alt blev det til 110 starter.

- Det er gået rigtig fint, sagde klubbens formand, Randi Helbo.

- Det er så dejligt at se så mange ryttere. Ikke mindst er det dejligt med et så stort antal unge ryttere. I holdklassen i dressur har vi således 15 ryttere med fra vores klub. Det er ryttere på mellem 4 og 9 år, så det er virkelig fremtiden, der rider der. Flere af dem har kun prøvet at ride nogle få gange, og enkelte er helt nye, men med lidt hjælp og en masse gode råd, går det helt uden problemer, konstaterede en tilfreds formand.

Der blev i løbet af dagen kåret vindere i de forskellige klasser. I klassen LC2 dressur vandt 10-årige Maja Vandkjær Sørensen.

- Det var sjovt, men jeg har lidt travlt, for om lidt skal jeg i gang med en ny konkurrence, sagde en travl Maja, mens hun på hesteryggen pakkede sin præmie ud.

De mange konkurrencer blev i det gode vejr overværet af et stort antal tilskuere, der ud over synet af de smukke heste og dygtige rytter nød den medbragte termokaffe, madpakkerne og det hyggelige samvær med andre hesteinteresserede.

Rideklubben fik ved stævnet indviet sine nye to dressurbaner, som er anlagt med hjælp fra Landdistriktsmidler.

Der var også en holdklasse, hvor der var 15 tilmeldte ryttere – alle fra Dronninglund Rideklub.

- Denne klasse var virkelig en succes og rytterne fik deres første roset – udelukkende glade børn, forældre og bedsteforældre. oplyser Randi Elbo.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.