Nye streger til mere Cold Hawaii

De blå bølger i logoet for Cold Hawaii ruller nu også op på fjordkysten mellem Øsløs og Doverodde, som nu er Cold Hawaii Inland

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THY:Stærkt, enkelt og robust.

Det er beskrivelsen af de arkitektoniske virkemidler i projektet Cold Hawaii Inland i følge den designmanual, Thisted Kommune netop har offentliggjort.

Manualen, Cold Hawaii Inland, Streger i landskabet, er udarbejdet af Spektrum Arkitekter - et af fem firmaer, som er kommet med bud på designlinjen i de bygninger og faciliteter, der skal opføres på i første omgang 10 lokaliteter på fjordkysten mellem Øsløs og Doverodde.

Alle steder skal der etableres nye faciliteter for at understøtte aktiviteterne - og for at vise, at Cold Hawaii Inland er en sammenhængende størrelse, skal der være ensartethed i de arkitektoniske udtryk fra sted til sted.

Læ og ly er vigtige ting på en egn, hvor det ofte er nødvendigt at indrette sig med tanke for vinden fra vest. Det gælder også for Cold Hawaii Inland, som i udgangspunktet handler om at udvikle mulighederne for at dyrke vandsport på de 10 lokaliteter på fjordkysten.

- Tanken er at udvikle de ti spots ud fra en sammenhængende designlinje, så de under et udtrykker kvalitet. Cold Hawaii Inland - og logoet - skal signalere vandsport og gode faciliteter til vandsport - eller bare helt enkelt: Her er noget spændende med kvalitet, siger drifts- og anlægschef Eigil Haurum, Thisted Kommune.

Lige nu har Thisted Kommune 43 millioner kroner til udviklingen af Cold Hawaii Inland, men kommunen har forventninger om, at projektet er så godt, at der er mulighed for at hente yderligere 30 millioner kroner i støtte fra forskellige fonde. Enten til det samlede projekt eller til enkelte lokaliteter.

Kommunen forventer, at arbejdet med at etablere faciliteter til vandaktivitet på de første af de 10 lokaliteter går i gang i 2019.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.