Nyindkøb med effekt

Vendsyssel FF fik uafgjort 1-1 mod Hvidovre

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HJØRRING:Det havde været en ekstremt kedelig første halvleg, da Vendsyssel FF søndag eftermiddag tog imod Hvidovre i 1. division. Men det blev der for alvor lavet om på efter pausen, hvor tilskuerne på Hjørring Stadion for alvor fik underholdning for pengene.

Første halvleg bød kun på en enkelt målchance, da Buster Munk fandt Nicolas Sandberg i dybden, men keeperen nåede lige ud og blokere. Og ellers var det 45 minutter præget af to ekstremt velorganiserede forsvar.

Men i anden halvleg blev der for alvor åbnet op for posen. Hjemmeholdet lagde aggressivt fra land, og det gav blandt andet endnu en god chance til Nicolas Sandberg, der dog ikke havde skarpheden.

Men i stedet slog gæsterne til den eneste gang, VFF’s forsvar tog sin en blunder. Et hjørnespark fra højre side gik lige over opdækningen ved den nærmeste stolpe og efter at have sprunget rundt et par gange mellem venner og fjender, endte bolden for fødderne af altid farlige Ole Dau, der kunne sparke HIF i front.

Det fik træner Søren Kusk til at reagere. Ind fra bænken kom debutanten Slaven Stjepanovic, og han gjorde sig med det samme nyttig.

Christian Overby tog et flot raid på venstreside, og selvom hans indlæg blev blokeret, tilkæmpede han sig bolden igen, fandt debutanten, der sendte en smuk dybdestikning videre til Jesper Blicher, og VFF-topscoreren bankede bolden i nettet med et let skruet spark.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden