Nyt børneunivers på vej i Assens

Bestyrelsen ved skole og børnehave har været på rundvisning, og de er glade

Byggeriet af det nye Børneunivers i Assens skrider planmæssigt frem, men udearealerne for tiden er lagt i ”dybfryseren” af Kong Vinter. Privatfoto
Assens 1. marts 2018 14:35 - Opdateret 1. marts 2018 20:22

ASSENS: De udendørs arealer ved det kommende Børneunivers i Assens er lige nu lagt i dybfryseren. Men alle krydser fingre for, at foråret er lige om hjørnet, så arealerne snart kan etableres som ønsket.

Bestyrelsen for Assens Skole og Dagtilbud fik forleden en rundvisning ved de nye bygninger, som fra sommeren 2018 skal rumme Børneuniverset, og var glade for det, de så:

- Legepladsen og bygningen falder naturligt ind i det kuperede område, som skal udnyttes på alle måder til en fantastisk legeplads, siger Heidi Larsen, der er næstformand for bestyrelsen i Assens Skole og Dagtilbud.

Brugerne af Børneuniverset vil være lokalområdets dagpleje-, børnehave- og sfo-børn.

Byggeriet skrider planmæssigt frem. Bygningen er lukket af med vinduer og døre, og der er varme på. Snart hjælper etableringen af lofter, gulvbelægning og maling af vægge med en afslutning på de mange forskellige rum.

Indretningen er nøje planlagt i et samarbejde mellem Mariagerfjord Kommune, ledelsen på Assens Skole og Dagtilbud samt et udvalgt personale, der vil være daglige brugere af faciliteterne.

- Det ser super flot ud, og de kommende brugere og deres forældre får virkelig gode og flotte faciliteter de kan se frem til at tage i brug, fremhæver Heidi Larsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...