Nyt crossfit-center i Aalborg

Christine Jensen og Minelle Bachau Jensen har åbnet CrossFit by the Mill

Henrik Strømgaard
- Det er sjovt og giver hurtigt resultater, fortæller Christine Jensen (th) og Minelle Bachau Jensen om crossfit. Nu har de åbnet nyt center i Aalborg. Foto: Michael Bygballe
Aalborg 10. marts 2013 12:00

AALBORG: CrossFit by the Mill.

Sådan hedder et nyt træningscenter, som åbnede i Aalborg lørdag.

Navnet hentyder til Mariendals Mølle ved Hobrovej og Skelagervej. Selve centret ligger på Porsvej 3, som er en lille sidevej til Skelagervej.

De to veninder Christine Jensen og Minelle Bachau Jensen står bag det nye center, som de har brugt masser af timer - og 300 liter maling - på at indrette.

- Vi overtog det lige op til jul, og vi har været her lige siden, siger Minelle Bachau Jensen med et smil.Bygningen på Porsvej 3 er egentlig et tidligere trykkeri, og det virker ikke som det mest oplagte sted til et træningscenter. Men en væsentlig del af CrossFit er netop, at det skal foregå i et lidt råt miljø. Her bliver hamret på store lastbildæk, kravlet i tov, løfte vægte og skubbet med specialdesignede stativer på et grønt tæppe.

- Vi er sted nummer 38 i Danmark og nummer to i Aalborg. Sporten er bare stormet frem. Det skyldes, at folk kan se resultater med det samme, siger Christine Jensen.

Minelle Bachau Jensen supplerer med at forsikre, at det er sjovt, og alle giver sig fuldt ud, når de træner.

De to indehavere understreger, at sporten ikke kun er for jægersoldater og eliteudøvere.

- Det er for alle aldersgrupper, også børn, forsikrer Christine Jensen.

På en velbesøgt åbningsdag i weekenden var der flere børn til stede, som fik mulighed for at konkurrere i forskellige øvelser. CrossFit by the Mill tilbyder forskellige hold, og der vil komme nye øvelser til løbende. Der hentes elementer fra både gymnastik, vægtløftning, kredsløbstræning med mere.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...