Nyt cykelhold ser dagens lys

Boligfolk cykler til Berlin for at hjælpe grønlandske børn

Team Alabu Bolig har endnu ikke fået asfalt under hjulene, men grundformen er ved at blive lagt på spinningcykler. Foto: Jesper Høegh
EMNER 28. februar 2013 12:35

AALBORG: 820 kilometer er langt. Især på en cykel.

Ikke desto mindre er det den strækning, som et nyoprettet cykelhold af glade amatører har tænkt sig at gennemføre i uge 32.

Betaler selv

Team Alabu Bolig, som holdet hedder, tramper fra Aalborg til Berlin, og teamet er allerede gået i hård træning til den fysiske udfordring.

Udover at vise andre, at det er sundt og sjovt at cykle, er det højere mål at indsamle 100.000 kr. til Foreningen Grønlandske Børn. Pengene kommer ind ved deltagernes egenbetaling og sponsorater.

Teamet består af 15 ryttere og et serviceteam. Det er sammensat af Alabu Boligs medarbejdere, ejendomsfunktionærer, ledere og bestyrelsesmedlemmer. Alle har tilmeldt sig på frivillig basis og trækker en uges ferie i august ud af deres kalender for at være med.

Inspiration til andre

Team Alabu Bolig håber, at projektet kan inspirere beboere under boligadministrationsselskabet. For eksempel til på frivillig basis at arrangere mindre cykelmotionsarrangementer som beboeraktiviteter.

Planen er at gøre turen til en årligt tilbagevendende begivenhed, der hvert år cykler penge ind til et velgørende formål.

Læs mere her om turen til Berlin.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...