Nyt firma med noget på hjerte

Bjergby har fået et nyt firma

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BJERGBY:På et arbejdsmarked, hvor mange virksomheder er pressede og derfor ofte kan have svært ved at tage særlige hensyn til den enkelte medarbejder, kan det være svært at skulle ud som fleksjobber.

- Kort fortalt kom jeg galt afsted på et tidspunkt, så jeg skulle ud i et fleksjob, fortæller Martin Sørensen.

- I og med det er svært at finde arbejde som fleksjobber, oprettede min kone Trine Sørensen Bjergby Vinduespolering og ansatte mig i firmaet.

Martin Sørensen stiftede bekendtskab til faget i forbindelse med virksomhedspraktik hos Leif Christensen i Serritslev for godt to år siden og er dermed oplært i dennes firma, LBC Vinduespolering.

- Det er ham, der har oplært mig i faget. Jeg får stadig stor opbakning fra ham. Også med at få nye kunder. Gennem LBC Vinduespolering har vi fået endnu en samarbejdspartner i form af Carsten Villadsen, Carstens Vinduespolering, som også er os behjælpelig med at skaffe nye kunder, siger Martin Sørensen

- Det kan godt være, at vi egentlig er konkurrenter, men jeg ser dem mere som gode kollegaer!

I første omgang er Bjergby Vinduespolering tænkt som et firma, der først og fremmest skal skaffe familien Sørensen mad på bordet. Trine Sørensen bidrager med at lave regnskaberne og kontorarbejdet, men har også sit arbejde ved siden af som sygeplejerske.

- Vi har da en drøm om, at det her kan komme til at køre godt. Vi kunne godt tænke os, at det blev større og at der kunne ansættes yderligere en i fleksjob, som har behov for, at der kan tages særlige hensyn, siger det sympatiske par.

For de ved begge, hvor meget det kan betyde med særlige hensyn. Hun fra sit arbejde som sygeplejerske og han siden skiftet fra automontør og sælger til vinduespudser i fleksjob.

- Og der er gode muligheder for at tage særlige hensyn til de enkeltes behov i vores fag, lover Martin Sørensen. toto

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.