Skagen

Nyt fra Skagen Festival

Der bydes på flere nye tiltag, af både musikalsk og økonomisk karakter til sommerens festival

På den populære Havnescene bliver det nu også muligt at købe billetter i forslag. 	Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

På den populære Havnescene bliver det nu også muligt at købe billetter i forslag. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

SKAGEN:Landets ældste musikfestival byder til sommer på nyskabelser og reducerede billetpriser - og så skal den musikalske profil være mere entydig.

Det er nogle af budskaberne fra Skagen Festival, hvor et nyt tilbud om intim-koncert ved frokosttid og imødekommelse af en række ønsker fra de trofaste gæster fra nær og fjern præger 2015-udgaven.

Det nye musikalske tiltag hedder ”Lunchtime Folk”, og som navnet indikerer, så er der tale om musik ved frokosttid.

Frokostkoncerterne er imidlertid ikke det eneste nye tiltag på dette års festival i Skagen.

Formand Lars Jensen fortæller, at festivalen gennem årene har fået en del kritiske bemærkninger fra publikum om, at billetterne til nogle af koncerterne, blandt andet i Skagen Kultur- og Fritidscenter, er for dyre, så derfor er det besluttet, at det skal blive billigere at få adgang til en koncertaften på denne scene.

- Vi håber, at publikum på denne måde vil notere sig, at vi har lyttet til kritikken og rettet billetpriserne til, siger Lars Jensen, som naturligvis håber på, at den reducerede pris vil øge billetsalget.

Billetterne kommer til at koste 295 til hovedscenen.

Tematisk sammenhæng

Det musikalske program er på plads og vil blive offentliggjort i sin helhed samtidig med, at forsalget starter.

Lars Jensen fortæller, at musikudvalget i år har bestræbt sig på at de enkelte aftener i for eksempel Skagen Kultur- og Fritidscenter får en bedre tematisk sammenhæng for at imødegå, at publikum oplever at en koncertaften stritter i for mange retninger.

Som eksempel nævner han programmet for lørdag den 4. juli. Her har man lavet en sangskriveraften ned udelukkende danske kunstnere som Mikal K., Laura Mo, Bente Kure, Thomas Buttenschøn og Søren Krogh, inden ét af festivalens hovednavne, Sebastian, runder aftenen af.

- Jeg synes, vi har lyttet meget til publikum ønsker og vores egen mavefornemmelse, så jeg håber, at man tager godt imod ændringerne, siger Lars Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.