Nyt galleri i Støvring

Kunstnerduoen Luiza og Niels Drevsholt satser gult

Det bliver pop-art i udvidet udgave, der skal præge det nye galleri i Citycentret i Støvring.

Det bliver pop-art i udvidet udgave, der skal præge det nye galleri i Citycentret i Støvring.

STØVRING:Støvring har fået et nyt galleri, Galleri Gul, og puster dermed lidt ekstra farve i det 25 år gamle Citycenter. Bag galleriet står ægteparret Luiza og Niels Drevsholt, der for godt et år siden flyttede fra Aalborg til Støvring.

Parret har siden 2008 gjort sig bemærket indenfor billedkunsten og har udstillet på gallerier i både Aalborg og København. Stilen kunne man kalde ”extended pop art” med temaer hentet fra reklamer, film, tegneserier, mode og musik. Tilsat pulp, paperbacks og politisk propaganda – plus finkulturelle og litterære fragmenter.

Luiza er født og opvokset i det gamle Sovjetunionen. Fra 1990 til 2006 var hun Head of Services ved Catherine Palace I Pushkin, Skt. Petersborg, hvor hun gennem årene har haft ansvaret for organiseringen af en lang række udstillinger af klassisk kunst. Interessen for pop-art fik hun først, da hun kom til Danmark.

Niels er læreruddannet med billedkunst som linjefag, men har i snart 28 år slået sine folder i reklamebranchen. Mest kendt er han nok for sine musikalske meriter. Han var manden bag legendariske Snapshot og har deltaget i Dansk Melodi Grand Prix hele fem gange. 2 gange i 80’erne med Snapshot, i 2002 sammen med sønnen Lasse Drevsholt og Jonas Bengtson alias Luna Park, i 2004 med Petsi Tvørfoss og senest i 2006, hvor han vandt med Twist of Love sunget af Sidsel Ben Semmane.

Åbningsudstillingen hedder Vintage Wonders og præsenterer billeder af ægteparret, der traditionen tro har fået assistance fra Luizas datter, som bor i Skt. Petersborg. Udstillingen kan opleves i Galleri Gul, Citycentret 17 i Støvring, fra lørdag den 7. Juni, hvor der er fernisering fra kl. 11 – 14.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.