Nyt kraftcenter ved Bannerslundhallen i Elling

Nyt aktivitetscenter med skaterrampe, crossfit, parkour og beachbaner indvies på lørdag

Hans Christensen og Kim Dahl Hansen
Henrik Buchholtz og Erik Bang inviterer alle, der har lyst, til indvielse af det nye aktivitetscenter - på lørdag kl. 11 ved Bannerslundhallen.
Elling 16. maj 2018 16:22

ELLING: Lørdag bliver en festdag ved Bannerslundhallen i Elling, når Strandby-Elling IF inviterer til indvielse af klubbens nye udendørs aktivitetscenter.

Centeret består af en stor skaterrampe, en crossfit/parkourbane samt to beachbaner til håndbold og volleyball, og hele herligheden indvies lørdag kl. 11.

En gruppe erfarne skatere vil give opvisning på skaterbanen, og herefter bliver der rig mulighed for at prøve kræfter på banerne - og køle af med en is fra Hjem IS-bilen, der serverer gratis is til alle børnene.

SEIF Håndbold har længe arbejdet på at skaffe midlerne til aktivitetscentret, der løber op i godt 900.000 kr. og skaterrampen og de øvrige redskaber er ikke forbehold klubbens medlemmer men kan bruges af alle, der har lyst.

Hans Christensen og Kim Dahl Hansen
Henrik Buchholtz har selvfølgelig selv testet crossfitbanen, der kan give selv den sejeste sportsmand sved på panden.

Tilbud til alle

Aktivitetscenteret er endnu en knopskydning på SEIF vifte af tilbud til alle aldersklasser.

- Mange unge foreningsløse foretrækker lettilgængelig idræt. De er velkomne her, og flere har allerede taget skaterbanen i brug, fortæller Henrik Buchholtz, der er fuldtidsansat i SEIF Håndbold og tovholder i en lang række idrætsprojekter.

SEIF Håndbold har omkring 100 medlemmer, der flere gange om ugen dyrker crossfit, og hver eftermiddag efter skoletid samles omkring 20 børn til aktiv fritid i Bannerslundhallen.

- De får deres naturlige gang i hallen og flere af dem ser vi formentlig som medlemmer i klubben, siger Erik Bang, tidligere halinspektør, der i dag er håndboldtræner på fuld tid.

SEIF Håndbold har også ældreidræt på programmet med 35-40 seniorer, der ugentligt mødes til træning i hallen, og kommunens genoptræningscenter Phønix henviser mange borgere til SEIF’s tilbud.

På Strandby Skole underviser SEIF’s instruktører i valgfaget idræt i de ældste klassetrin.

Økonomisk har SEIF fået støtte til aktivitetscenteret fra Lokale- og anlægsfonden, RoblonFonden, distriktsudvalget og LAG-midler.

Hans Christensen og Kim Dahl Hansen
Bag Bannerslundhallen er anlagt to beachbaner med det flotteste strandsand.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...