Nyt kulturhus er næsten for lille

Der var trængsel i Geraas nye samlingssted på den første festdag

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GERAA:- Det er for lille et hus vi har bygget. Vi må vist have bygget til. Det er jo for småt til indvielsen, bemærkede kulturhusets koordinator, Knud Erik Sørensen, da det nye kulturhus i Geraa blev indviet lørdag eftermiddag.

Rigtig mange borgere var mødt op for at fejre byens nye samlingssted, og fremmødet viste, at de ikke behøver komme hver og én til hvert eneste arrangement på stedet fremover. Så bliver der i hvert fald trængsel.

Men ekstra stole blev fundet frem, og humøret var højt, for mange har på den ene eller anden måde været med til at gøre ønsket om et samlingssted til virkelighed.

Borgmester Mikael Klitgaard (V) klippede den røde snor til kulturhuset og ønskede byen hjertelig tillykke.

- Jeg hørte nogen sige, at I snart skal bygge til, men lad os nu lige få det her indviet først, opfordrede han.

Da alle havde fundet en plads og fået noget at spise og drikke, tog Geraa Beboerforenings formand, Leif Kousholt, ordet.

- Velkommen til vores nye medborgerhus/kulturhus. Vi kalder det begge dele, for det skal forhåbentlig være begge dele, sagde han.

- Det har givet et fantastisk sammenhold at få huset op at stå. Der er lagt cirka 650 frivillige arbejdstimer i det. Det er virkelig flot. Det er lykkedes, fordi alle har ydet en indsats, og det er dét, der styrker sammenholdet, mente Leif Kousholt.

Kulturhuset er på 93 kvm og indeholder samlingssal, depot, toilet og entré. Det kom til at koste 550.000 kr. plus de 650 frivillige arbejdstimer. Der er givet støtte til byggeriet fra Lokale- og Anlægsfonden, Grøn Ordning, Brønderslev Kommune, Spar Nord Fonden og Landsbyrådet. Beboerfoeningen mangler stadig at rejse 100.000 kr. før kulturhuset er betalt ud.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden