Nyt landsbyliv om eftermiddagen

Mette Tved Hansen, sognepræst i Skelund, fortæller om Grundtvig og den nordiske mytologi. ?Arkivfoto: Ejlif Rasmussen <i>Ejlif Rasmussen</i>

Mette Tved Hansen, sognepræst i Skelund, fortæller om Grundtvig og den nordiske mytologi. ?Arkivfoto: Ejlif Rasmussen Ejlif Rasmussen

ST. BRØNDUM: Nu sætter menighedsrådet i St. Brøndum, Siem og Torup gang i et nyt initiativ: lokale arrangementer for dem, der er hjemme om eftermiddagen.

Det fortæller Birgit Møller Sørensen på vegne af menighedsrådet:

- Vi tænker jo på, at det kan være noget for de ældre, men det er også for alle mulige andre, der har tid om eftermiddagen. Vi vil gerne undersøge, om der er et behov for sådanne eftermiddage, hvor man kan mødes om et emne, synge sammen, drikke kaffe sammen og få snakket lidt indbyrdes.

Første eftermiddagsarrangement foregår i St. Brøndum Forsamlingshus onsdag 12. februar kl. 14.30, hvor sognepræst i Skelund, Mette Tved Hansen, kommer og fortæller om Grundtvig og hans forhold til den nordiske mytologi, og hvordan han lagde vægt på ”fortællingen” som det, der strukturerer det enkelte menneskes liv såvel som samfundslivet.

Foredraget er tilsat levende ord gennem genfortælling af de nordiske mytologiske fortællinger, sang og erfaringer fra et liv som friskolelærer, hvor der også har været meget fokus på fortællingen.

Mette Tved Hansens fortællinger træder i stedet for det tidligere annoncerede arrangement med foredrag og film om Israel.

Alle - også udensogns - er velkomne, og der er fri entré, oplyser menighedsrådet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.