Nyt Pirates-nederlag i Gentofte

Piraterne har stadig ikke knækket koden

Jeppe Jul Korsgaard så ud til at have bragt piraterne på sejrskurs. Men Gentofte vandt igen på hjemmebane. Arkivfoto: Lars Pauli

Jeppe Jul Korsgaard så ud til at have bragt piraterne på sejrskurs. Men Gentofte vandt igen på hjemmebane. Arkivfoto: Lars Pauli

GENTOFTE:Serien mellem Aalborg Pirates og Gentofte Stars ser efterhånden ud til at kunne gå hele vejen ud i syv kampe. Aalborgenserne har i hvert fald stadig ikke fundet ud af, hvordan man sejrer i Gentofte, og fredag aften tabte holdet for fjerde gang af fire mulige i skøjtehallen i Gentofte.

Det så ellers godt ud for Aalborg Pirates, da Jeppe Jul Korsgaard bragte holdet foran med 1-0 i anden periode - endda i en situation, hvor holdet var i undertal efter en udvisning til Lasse Bo Knudsen.

Den føring holdt indtil 13 minutter før tid, men så fik hjemmeholdets farlige finne, Joonas Riekkinen, for alvor meldt sig ind i opgøret.

Med to scoringer på fem minutter bragte han hjemmeholdet i front, og dermed er han oppe på fire scoringer i kvartfinaleserien.

Aalborg Pirates fik chancen for en sen udligning, da Mads eller blev udvist med knap tre minutter igen, men hjemmeholdet formåede dog at afværge i boxplay, og dermed har Gentofte udlignet til 2-2 i serien, der nu som minimum skal ud i seks spillede kampe.

Næste kamp spilles søndag aften i Gigantium Isarena, mens sjette kamp spilles tirsdag aften i Gentofte.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.