Nyt sæsonprogram fra Kulturhuset i Arden

Peter Belli er blot et af mange navne der besøger Kulturhuset i Arden. Foto: Privat.

Peter Belli er blot et af mange navne der besøger Kulturhuset i Arden. Foto: Privat.

Kulturhuset i Arden sender det nye sæsonprogram på gaden med stærke koncert- og teateroplevelser - og interessante julegave idéer

Forårets program i Kulturhuset i Arden byder på et spændende og varieret udbud af koncerter, teater, foredrag, udstillinger. Billetsalget er startet og dermed er der åbnet for masser af interessante julegaveidéer for de, der gerne vil glæde med en spændende oplevelse, siger Arne Arildsen fra Kulturhusforeningen.

Stærke koncertnavne

Rasmus Lyberth, Grønlands store stemme, Han kan fylde spillesteder til bristepunktet og begejstre både publikum og anmeldere.

Burnin Red Ivanhoe - jubilæums tour, I 2017 har Burnin Red Ivanhoe i 50 år været et fast begreb i dansk musik.

H.P.Lange & Band, I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark.

Peter Belli - sidste tour, Siden dengang i 60’erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums og kørt et ukendt antal kilometer rundt i landet for at optræde for publikum.

Teater

Spændende teateroplevelser i samarbejde med Himmerlands Teater og Mariagerfjord Teaterkreds

"Skakmat" er en historie om et menneske, der falder, men som hverken kan, eller har lyst til, at lade sig gribe. En skæbnehistorie om en deroute, hvor sygdom, paragraffer og tvang svæver om kap med tilgivelse, næstekærlighed og broderskab.

"Så det": er en opfølgning på kabareten fra 2014 "Hvor kom den fra". Tre Reumertnomineringer er det blevet til, men Jacob Morild kan ikke bare slappe af. Verden er blevet større... eller...? Men vejret er da blevet varmere og det er da altid noget... eller? Information har i en anmeldelse kaldt Jacob Morild "Vor tids mest præcise samfundsrevser", og Jyllandsposten skrev: "Han giver de fleste stand-upper baghjul".

"Stik mig en muse": En drøm af en kabaret! Muser fra alle tider mødes. Et møde med fortiden, nutiden, fremtiden. Ny dansk dramatik i flot samspil med sange fra den danske filmskat.

Kulturtallerkenen - Spis sammen - Syng sammen - Oplev sammen. Kulturtallerkenen blev indledt med 2 aftener i efterår 2016 og fortsætter i forår 2017 med fokus på gode oplevelser, samvær og fællesskab.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.