Ønske om renere vand

Vandværk serverer stegt flæsk og persillesovs

01 Navn Poul Petersen

01 Navn Poul Petersen

SERRITSLEV:Som noget nyt afvikler Serritslev Vandværk sin generalforsamling allerede klokken 17, og det sker onsdag 2. april i Vendelbohallens cafeteria, og det giver så vandværket mulighed for at byde deltagerne på spisning efter generalforsamlingen, og menuen bliver stegt flæsk og persillesovs.

Sidste år deltog der 25 forbrugere i generalforsamlingen, og det tal håber formanden Poul Petersen bliver meget højere i år. På generalforsamlingen vil formanden fortælle, hvorledes det er gået med den kontrol af forbrugernes målere, som blev gennemført i 2013, og hvorledes bestyrelsen agter at investere omkring kr. 60.000 kr. i et doseringsanlæg på vandværket, som skal fjerne noget af det for høje indhold af fosfor, der er i vandet.

- Vores anlægspasser Arne Jensen har været på både drifts- og hygiejnekursus i 2013, så han har nu den fornødne viden til at passe vandværket. Disse kurser er et krav i henhold til den vedtagne kvalitetsbekendtgørelse som træder i kraft i 2014, fortæller Poul Petersen.

Formanden håber på en god debat om Serritslev Vandværks fremtid på generalforsamlingen, idet forbrugernes holdninger til driften og fremtidige investeringer i vandværket er afgørende for om vandværket skal bestå.

Driften af vandværket giver i år overskud, hvorfor bestyrelsen har bestemt at prisen for vand ikke skal stige i år, så den vil fortsat være 7,50 kr. pr. kubikmeter vand.

Tre af bestyrelsesmedlemmerne, Arne Jensen, Jan Christensen og Bruno Jensen på valg, og alle er villige til genvalg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.