Ole EU tager cyklen til Bruxelles

EU-kandidat fiskede stemmer på Fisketorvet og i Skagen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN/SKAGEN:Lørdag besøgte Ole ”EU” Christensen Frederikshavn Kommune.

Besøget er en del af cykelturen, Tour de Nord, hvor den nordjyske kandidat til Europa-Parlamentsvalget cykler rundt i hele Nordjylland og besøger egnens stoltheder.

Ole Christensen besøgte sammen med folketingsmedlem, Bjarne Laustsen, Bangsbo Fort.

Herfra cyklede han til Fisketorvet i gågaden i Frederikshavn, hvor han svarede på spørgsmål om muligheder for EU-støtte med mere.

Herefter cyklede Ole Christensen til Skagen, hvor han blandt andet besøgte Slagter Munch.

- Vi må aldrig tage freden for givet

- Turen til Bangsbo Fort minder jo én om, hvor meget man bør sætte pris på freden, der nu har hersket i mange år i EU. Hverken tyskere eller danskere har brug for at bygge kanoner på kysterne. I stedet kan vi handle og besøge hinanden i al fordragelighed. Det må man aldrig tage for givet, siger Ole Christensen.

- Det er vigtigt, at vi i Nordjylland stemmer på lokale kandidater. Ole EU er Socialdemokraternes bud på en lokal kandidat, der kender Nordjylland og de udfordringer, som vi står over for i de kommende år, siger Stig E. Lundbo, formand for Kreds- og Fællesledelsen i Frederikshavn Kommune.

Ole Christensen har allerede besøgt Mariagerfjord Kommune, Læsø og Vesthimmerland Kommune. Og han har stadig en masse kommuner, der skal besøges, og en masse kilometer, der skal cykles.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden